Aviso legal

 

 

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

 

RESPONSABLE

 

PROYECTOS E INSTALACIONES AEGAS SCP, J-66220260, C/Barcelona, nº 184 local 1, 08780 Palleja, mail aegas.aegas@gmail.com.

 

FINALITAT

Gestió del servei  encomanat, realització de pressuposts, facturació, cobrament, comptabilitat, obligacions fiscals. No és prendran decisions automatitzades sobre la base del perfil. Els dades proporcionades és conservessin mentre és mantingui la relació comercial, mentre no és sol·liciti la supressió per l’interessat, per el període necessari per al compliment d’obligacions legals.

 

LEGITIMACIÓ

La base legal pel tractament de les seves dades es l'execució del contracte dels serveis encomanats.

 

DESTINATARIS

Les dades es comunicaran a la Gestoria per impostos, comptabilitat, obligacions fiscals, Entitats bancaries per el cobrament, administracions públiques per la posada en marxa de les instal·lacions, fabricants per les garanties del aparells instal·lats i a qui correspongui per obligació legal

 

DRETS

A sol.licitar l’àcces als dades, la seva rectificació o supressió, la limitació del tractament, a oposar-s'a el tractament i a la portabilitat dels dades. Si vol exerci aquets drets pot fer-ho a la següent direcció: PROYECTOS E INSTALACIONES AEGAS SCP, J-66220260, C/Barcelona, nº 184 local 1, 08780 Palleja, mail aegas.aegas@gmail.com.

 

Tambè és pot presentar una reclamació davant l’autoritat de control Protecció de dades competent.

 

 

Contacto

 

PROYECTOS E INSTALACIONES AEGAS
C/ BARCELONA nº184 Local 1 
08780 PALLEJÀ

 

Teléfono: 93 611 03 37

 

Correo electrónico: aegas.aegas@gmail.com

 

 

Horario

 

Lunes a Viernes: de 8:00h a 13:30h y de 15:00h a 19:00h

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© PROYECTOS E INSTALACIONES AEGAS S.C.P.